Descarca - Converteste - Organizeaza

Descarca din SPV

Odata ce este conectata la Spatiul Privat Virtual, aplicatia descarca facturile noi in mod automat la intervale stabilite dacă se folosește un serviciu de programare a executiei, sau la cerere atunci când se executa manual aplicatia.

Conversie

Facturile noi descarcate sunt apoi convertite folosind formatul oferit de ANAF in fisiere PDF care pot fi vizualizate ulterior cu usurinta.

Organizare

La finalul procesarii G-Connect poate arhiva facturile, conform unei ierarhi de foldere dorite în funcție de furnizor cât și data factuii astfel fiind usor de identificat ulterior.

Extensibilitate

Documentele noi descarcate si procesate anterior pot servi ca sursa de informatii pentru alte aplicatii precum sisteme de gestiune a resurselor companiei sau de management al documentelor.

Despre noi


Compania Das G-Soft este o companie privată inființată in 2013. Competențele in mediul on-line cât și in aplicațiile industriale fiind demonstrate prin profesionalismul întregii echipe si de dorinta de a oferi servicii si produse de inalta calitate.
Experiența echipei in aplicatii productive acopera 23 ani, timp in care fiecare membru a avut oportunitatea de a-și îmbogați în mod continuu competențele cat si orizontul informațional.
Produsele de referinta in care au fost implicati membrii echipei Das G-Soft fiind  All Sites .Ro | PaveDesigner | PavingSketch |  G-Sign |  G-Lines